en komplett bokföringsbyrå

Här hittar ni en totallösning för hela företagets bokföring och redovisning. Vi är en extern redovisningskonsult - eller en intern ekonomikollega.

Löpande bokföring

Att sköta den löpande bokföringen på egen hand är ofta komplicerad, utdragen och kan i många fall bli kostsamt. Det är även lätt att missa viktiga rapportdatum till myndigheter såsom Skatteverket och Bolagsverket, vilket ofta leder till dyra förseningsavgifter.


Ni kan tryggt lämna över ansvaret för den löpande bokföringen till oss och istället fokusera på det viktigaste - er kärnverksamhet.

Vi skräddarsyr en redovisningslösning som passar era behov och som inte stör den dagliga verksamheten där ni får möjligheten att lämna in bokföringsmaterial per post, mail eller via en app. Sedan sköter vi resten!


Vår affärsidé är att göra bokföringsarbetet till en enkel del i den moderna företagarens vardag och därför har vi tagit fram lösningar till digitala inlämningar och bokföringshantering som underlättar, effektiviserar och förbättrar redovisningen i företaget.


Kontakta oss för att få veta mer om våra bokföringstjänster.

BOKSLUT & ÅRSREDOVISNINGAR

Varje år när räkenskapsåret är slut ska det upprättas ett bokslut och en årsredovisning för företaget. Då sammanställer man årets händelser och får en rapport om bolaget och dess ekonomi.


Vi hjälper er att upprätta bokslutet och ser till att uppställningarna är korrekta. Det är inga problem att hjälpa er med bokslutet även om ni inte är kund hos oss sedan innan, men det är självklart mer fördelaktigt om vi redan sköter den löpande bokföringen. Då är redan er redovisning dagsaktuell och förenklar hela arbetet.


Men trots detta så är det inte alltid en lätt sak att upprätta ett bokslut. Det finns flera olika parametrar att ha i åtanke, som kan få stor betydelse i utgången av resultatet i företaget, men även resultatet av bokslutet. Därför håller vi alltid en tät kontakt med er företagare i vårt bokslutsarbete för att ge er en så kostnadseffektiv produkt som möjligt.


När bokslutet och årsredovisningen är upprättade och arbetet slutfört så sköter vi all hantering med rapportering till Skatteverket och Bolagsverket.


Behöver ni hjälp? Klicka här för att boka ett möte

Starta företag

Går du i tankarna att starta eget företag?


Med vår hjälp redan från dag ett så får du en god start på vägen. Vi har hjälpt hundratals privatpersoner att starta framgångsrika företag och vi vill med glädje även hjälpa dig att nå dina mål.


För att på bästa sätt kunna gå igenom dina tankar och funderingar ber vi dig att boka ett möte med en av våra duktiga redovisningskonsulter, som kommer att ställa frågor som: "Vad är din affärsidé?", "Vad är ditt mål?" och "Har du gjort en budget?".


Om du har problem med att ta fram en affärsplan eller en budget så kan vi självklart hjälpa dig med detta. Vi har erfarenheter i de flesta branscherna och vet hur en affärsplan eller budget ska vara utformad för just din affärsidé.


På mötet kommer vi även att upplysa dig om risker och fällor som man lätt kan hamna i när man har startat upp sitt bolag, och hur man tar sig ur dessa fällor. Vi kommer även att ge dig nyttiga tips och råd på vägen till framgång, som ger dig ett försprång i företagandet.


Klicka här för att boka ett uppstartsmöte.

rådgivning

Vi ska vara ärliga. Att endast sköta er löpande bokföring, upprätta ert bokslut eller eran inkomstdeklaration är varken vårt mål eller affärsidé.


Det som vi brinner för är att se våra klienter nå resultat, men att ta sig dit är inte alltid en lätt väg. Många gånger kantas företagare av motgångar och misslyckande.


Vi jobbar aktivt med våra klienter att redan i tidigt skede upptäcka en nedåtgående trend och att motverka denna med handlingar som faktiskt gör skillnad. Våra ekonomiska råd och handledningar har lett till att företagare har klarat av missöden och kunnat styra mot ett bättre resultat.


Oavsett om ni befinner er i en nedåtgående trend eller en uppgående utveckling behöver man ofta en rådgivning och planering inför nästa åtgärd och riktning. Vi har flera duktiga redovisningskonsulter som är redo att ta sig an även de svåraste av problem eller möjligheter.


Känner ni att det saknas nya tankar och idéer, eller genomtänkta planer och innovativa förslag?


Vi är ert personliga bollplank. Kontakta oss för ett inspirerande möte.

få en offert idag!